1. Začnime guacamole: V miske roztlačte vidličkou dužinu, pokvapkajte limetkovou šťavou a dochuťte olejom, soľou a korením.
2. Potom nakrájajte paradajky a cibuľu na kocky, nasekajte koriander a chilli, pridajte rascu a premiešajte.
3. Bravčové mäso nakrájajte na kocky, papriku očistite a nakrájajte, limetku nakrájajte na mesiačiky a klobásu na kúsky.
4. V tejto fáze napichujte mäso na špajdle, striedavo na kocky nakrájané bravčové mäso, kúsky klobásy, plátky limetky, papriky a bobkové listy, všetky špízy potrite olejom a okoreňte olejom a korením.
5. V tejto fáze položte gril na sporák.
6. Je čas zohriať tanier.
7. Teraz je čas dať špízy na gril a grilovať ich 7 minút z každej strany.
8. Nakoniec sú pripravené na podávanie s guacamole.