12.11.2014
Čas a zdravie sú tie najcennejšie dary. Pokiaľ ide o jedlo, vyhľadávame pokrmy, ktorých príprava nezaberie príliš veľa času a práce, ale na druhej strane budú chutné a výživne. Multifunkčné mikrovlnné rúry Whirlpool z nového radu JetChef a JetChef Premium perfektne splnia všetky tieto požiadavky. Popustite uzdu svojej kulinárskej fantázii a zohrievajte, pečte a zapekajte, rozmrazujte, grilujte alebo varte v pare. So širokou ponukou príslušenstva môžete v rúrach JetChef pripraviť takmer čokoľvek.

Spoločnosť Whirlpool má s mikrovlnnými rúrami viac než 50-ročné skúsenosti. Podľa európskych spotrebiteľských inštitúcií je tak právom svetovou jednotkou v mikrovlnnom varení. [1] Štyri nové modely multifunkčných mikrovlnných rúr Whirlpool z radu JetChef zvládnu prakticky akýkoľvek recept, od tradičnej kuchyne až po novátorské experimenty. Jedlá budú pripravené jednoducho a rýchlo. Súčasne môžu byť ľahké a zdravé, pretože si vďaka šetrnej príprave, ktorá vyžaduje menej tuku a dochudzovadiel, zachovajú svoje nutričné hodnoty. A na tom záleži.

Podľa výsledkov prieskumu[2], ktorý spoločnosť Whirlpool realizovala v šiestich európskych krajinách vrátane Slovenska, 66% opýtaných uviedlo, že im mikrovlnná alebo multifunkčná rúra šetrí čas, zjednodušuje prácu, ale tiež pomáha dodržiavať zdravý životný štýl. Lepšie totiž uchováva nutričné hodnoty potravín tým, že skracuje čas varenia. Ocenilo to až 68% Európanov.

Intuitívne varenie

Neodmysliteľnou súčasťou spotrebičov spoločnosti Whirlpool je inteligentná technológia 6. ZMYSEL™. V prípade multifunkčných rúr JetChef táto technológia pomáha nastaviť potrebné parametre prípravy pokrmov, optimalizuje dobu varenia, šetrí energiu a uľahčuje aj samotné ovládanie spotrebiča. Vďaka niekoľkým senzorom, vrátane senzora vlhkosti, technológia sama kontroluje a upravuje všetko potrebné pre tie nejlepšie možné výsledky varenia.

Varte ako šéfkuchár

Dodržiavať vyváženú stravu a zároveň variť ako šéfkuchár nebolo nikdy tak jednoduché.

Nové Menu šéfkuchára obsahuje až 90 prednastavených receptov (modely JetChef Premium), vďaka ktorým jednoducho pripravíte chutnú hostinu pre celú vašu rodinu. Menu je rozdelené do 11 rôznych potravinových skupín, ako napríklad špeciálna voľba „zdravé smaženie“. Nové multifunkčné rúry JetChef Premium si navyše zapamätajú až 10 vašich vlastných obľúbených receptov. Budete ich tak mať vždy po ruke a prípravu zvládnete ľavou zadnou.

„Crispujte“

Zeleninu, mäso, rybu alebo koláče pripravíte vďaka funkcii a špeciálnemu tanieru Crisp chrumkavé na povrchu a šťavnaté vo vnútri. Ide o unikátnu technológiu vyvinutú spoločnosťou Whirlpool pre multifunkčné rúry, ktorá efektívne kombinuje pôsobenie grilu, mikrovĺn a špeciálneho Crisp taniera. Pri varení tak dosiahnete skvelé výsledky v rekordne krátkom čase.

V kombinácii s funkciou Bread Defrost si môžete pochutnať na bleskovo rozmrazenom pečive, ktoré bude chrumkavé a vláčne, akoby ste ho práve upiekli. Vychutnáte si tak akýkoľvek druh teplého, voňavého pečiva, kedykoľvek naň dostanete chuť.

Horúci vzduch aj para

Pokiaľ ide o zachovanie kvality jedla, varenie bez pridaného tuku a zvýrazňovačov chuti potravín, so zachovaní nutričných hodnôt, potom je ideálnym riešením varenie v pare. Pochutnajte si na sviežej zelenine alebo rybe vďaka rúram JetChef so špeciálnou funkciou Steam a príslušenstvom pre varenie v pare. Nové multifunkčné rúry Whirlpool v atraktívnom štíhlom dizajne zvládnu tiež prácu tradičnej rúry s výkonným teplovzdušným ohrevom a ventilátorom. Nechýba tiež možnosť predohrevu.

Prémiová funkcia JetChef Premium

Okrem funkcií mikrovlnný ohrev, Grill, Crisp, horúci vzduch či varenie v pare je multifunkčná rúra JetChef Premium naviac vybavená funkciou Steam & Boil, teda kombináciou varenia vo vode a v pare pomocou špeciálneho príslušenstva. Napríklad cestoviny sú vďaka tejto kombinácii uvarené za kratšiu dobu, rovnako ako zelenina, ktorá si tak navyše lepšie udrží svoj vzhľad a nutričné hodnoty.

Nadštandardná kapacita

Voľne stojace multifunkčné rúry JetChef zvládnu funkcie hneď niekoľkých spotrebičov naraz, čím ušetrí aj priestor v kuchyni. A pritom sa nemusíte pri varení obmedzovať. Vďaka nadštandardnej vnútornej kapacite 33 litrov pripravíte výdatný obed pre celú rodinu. Praktická je tiež (v prípade modelu JetChef Premium) funkcia zastavenia rotácie taniera, ktorá umožňuje používať aj hranaté nádoby a ľahšie ohrievať väčšie porcie.

Elegantný dizajn

Nové multifunkčné rúry JetChef potešia nejen vaše chuťové poháriky, ale ulahodia aj vášmu oku. Perfektne sa hodia napríklad k vstavaným spotrebičom Whirlpool v dizajne Absolute, ktorému dominuje prehľadný dotykový panel s centrálnym tlačidlom. Pomocou jednotlivých symbolov tak môžete spustiť konkrétne funkcie rúry jediným dotykom. Displej je v prípade modelu JetChef podsvietený na zeleno a zobrazuje symboly, naopak, displej JetChef Premium je textový.

Nové multifunkčné rúry si môžete zaobstarať v elegantnom nerezovom prevedení. Rad JetChef je dostupný tiež v bielej farbe a JetChef Premium naopak v čiernej. Madlo dvierok je vo všetkých prípadoch z nerezovej ocele. Multifunkčné rúry Whirlpool JetChef tak budú vždy dokonale ladiť s moderným aj tradičným poňatím kuchyne.

Prehľad nových modelov

• JetChef Premium JT 479 IX v nerezovom prevedení, odporúčaná cena 319 €
  • JetChef Premium JT 479 BL v čiernom prevedení, odporúčaná cena 299 €
  • JetChef JT 469 IX v nerezovom prevedení, odporúčaná cena 289 €
  • JetChef JT 469 WH v bielom prevedení, odporúčaná cena 279 €

[1] Na základe výsledkov nezávislých testov európskych spotrebiteľských organizácií v rokoch 2011, 2012 a 2013.

[2] Kvantitatívny internetový prieskum realizovaný v júli 2013 spoločnosťou ODC & Research Plus Institute a kvantitatívny prieskum od Memethic Lab. Upresnenie vzoriek respondentov : celkom 1860 opýtaných: 350 v Taliansku, Francúzsku a Veľkej Británii; 270 vo Švédsku, Českej republike a na Slovensku. Rozloženie: 80 % ženy, 20 % muži, vek: 23–60 rokov, majitelia mikrovlnnej rúry.

staršie správy
frame-scrollup