Voľte srdcom, voľte Slovensko
28.02.2014
Chystáte sa kúpiť novú práčku a neviete si vybrať? Spoločnosť Whirlpool, porovnávač cien pricemania.sk a sieť autorizovaných e-shopov vám vo vašom rozhodovaní pomôžu. Vyberte si práčku vyrobenú na Slovensku a vyhrajte jeden z troch kvalitných dizajnových kuchynských robotov KitchenAid v hodnote 629 €!

Legenda menom Artisan

Kuchynské roboty značky KitchenAid sú na celom svete známe svojou mimoriadne vysokou kvalitou a nezameniteľným dizajnom už takmer sto rokov.

Tento výnimočný robot sa stane nielen krásnym dizajnovým doplnkom vašej kuchyne, ale aj skvelým pomocníkom, bez ktorého si viac život v kuchyni nebudete vedieť predstaviť.

Zárukou kvality je stabilná konštrukcia, ktorá je celá z kovu bez použitia plastov. Špičkové spracovanie ingrediencií zabezpečuje špeciálny obežnicový pohyb jednotlivých nadstavcov, či už je to hák na miesenie cesta alebo metla na šľahanie krémov.

V základnej výbave okrem nástavcov nájdete nerezovú misu s objemom až 4,8 litra a priehľadný sýpací kryt. K základnej výbave je možné dokúpiť širokú škálu doplnkových nástavcov, ako napríklad tvarovač cestovín, rôzne typy strúhačov, mlynčekov, odšťavovač či výrobník zmrzliny.

Ako sa zapojiť do súťaže

1. vyberte si typ práčky Whirlpool, ktorý vám najviac vyhovuje
    (zhora plnená, spredu plnená alebo úzka)
  2. kúpte ju v niektorom z autorizovaných e-shopov značky Whirlpool:
  3. do 15. marca 2014 zaregistrujte kópiu daňového dokladu (faktúry)

ĎAKUJEME VŠETKÝM, KTORÍ SA ZAPOJILI DO SÚŤAŽE!

Výhercom srdečne blahoželáme!

1. Zuzana Š, Liesek